Att gå en distanskurs hos oss 

Komma igång

Bokning av respektive distanskurs sker via bokningsformuläret. Efter anmälan skickas inloggningskod från Högskolan i Gävle till din mail.

Inloggningskoden ger dig tillgång till en utbildningsportal där du får tillgång till hela din kurs med inspelade lektioner som är kopplade till respektive flik i dina pärmar. När du gått igenom pärmarnas flikar är du klar med utbildningen. Vanligtvis levereras ditt utbildningsmaterial inom en vecka.Flexibelt

Du studerar i din egen takt när det passar dig. Kurserna Energiexpert samt OVK är möjlig att läsa in på 4-5 dagar men vi rekommenderar att du reserverar en 14-dagsperiod med 2 – 3 timmar per dag vilket ger ett lugnt och bra upplägg.

Du har tillgång till kursen hela 45 dagar vilket ger dig alla möjligheter att ta till dig kursinnehållet i den takt som passar dig och dina förutsättningar.

Studiemetodiken

Du har dina pärmar framför dig och för varje flik finns inspelade lektioner som du kan repetera och pausa. Det är precis som att vara på plats i ett klassrum med den stora skillnaden att du bestämmer din studietakt vilket kan vara särskilt uppskattat om du inte studerat på länge.

Lektionerna är pedagogiska och beskriver på ett lätt sätt allt från lagar till beräkningar. Tanken är att du ska förstå på riktigt, och inte rusa igenom allt 
– vilket många upplever vid utbildningar på plats.Är kursen godkänd?

Kursen ger utbildningsintyg som validerar att deltagaren klarat utbildningen. Utbildningsintyget bifogas ansökan till certifieringsorganet vars intyg är ett av handlingarna som behövs för att certifieras.Läs mer på Kiwas hemsida eller hör av dig till oss om du har några frågor

Energiexpert Nycertifiering

Energiexpert Nycertifiering


Kurs för dig som ska certifiera
dig till energiexpert.

Pris från 12.990 SEK


Energiexpert Förnyelse

Energiexpert

Förnyelse


Kurs som förbereder dig inför
förenklad kunskapsprövning.

Pris från 6.490 SEK


Obligatorisk Ventilationskontroll

Obligatorisk Ventilationskontroll 


Kurs för dig som ska certifiera dig
som funktionskontrollant ventilation

Pris från 8.490 SEK


Alla våra kurser är 100% på distans

Kursen genomförs via Högskolan i Gävles utbildningsportal. Där finner du hela din kurs med inspelade lektioner och mycket mer. Studiemetodiken är enkel, du har dina pärmar framför dig och för varje flik finns inspelade lektioner som du kan repetera och pausa. Det är precis som att vara på plats i ett klassrum med den stora skillnaden att du bestämmer din studietakt helt själv.